När rösten tog slut fick orden komma här istället!

I söndags skulle jag ha medverkat vid en skotergudstjänst i Björksele. Förra året var förstå gången vi hade en skotergudstjänst i Björksele och det blev väldigt fint och trevligt därför såg jag mycket fram emot denna gudstjänst. Men hur det nu blev så hade jag på lördagsmorgonen nästan ingen röst. Någon annan fick predika i söndags. Predikan var dock redan skriven, och det är ju onödigt att den blir helt oanvänd. Så här, kära läsare, får ni den predikan som jag skulle ha hållit i söndags som jag hade haft någon röst att tala med. Varsågoda!

Predikan Jungfru Marie bebådelsedag 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: