Holger Nilssons underbara resa genom Sverige

Firar nationaldag med att uppleva vårt fantastiska land; Sverige! Idag tillryggalägger vi någonstans mellan 130 och 140 mil och upplever landet och dess kommunikationer och infrastruktur. Sverige är ett land med stora variationer mitt i allt det gemensamma! Sommarskönt i Lappland, tjälskadad travbana i Skellefteå, blomsterprakt i Mälardalen och lite blåst och något kylslaget på västkusten (vad vi vet nu).

Samtidigt på cirka 130 platser i landet samlas människor till nationaldagsbön initierat av Sverigebönen. En dag att i sann kristlig anda be för samhället, orter, platser, företeelser, styrande, lidande, behövande, att be för det som oroar och det som gläder, en dag att få be den allsmäktige att välsigna Sverige, hennes folk och våra liv.

Herrens helige Ande behöver inga kommunikationer likt råg eller bil, inga platser, men väl människor som vill bära ut budskapet om fred.

Den helige Ande behöver oss och vill gärna arbeta med oss och i oss för att bära budskapet i ord och handling, i förbön och tjänande, om Guds räddning för alla människor genom Jesus Kristus.

20130606-223724.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: