Gud anfaller i soffan

Trött efter flera intensiva dagar landar jag med Rosenius Dagliga betraktelser och Bibeln. Texten jag läser är 2 Korintierbrevet, ett välkänt brev för mig, men plötsligt finner jag ett stycke om kyrkan jag aldrig uppmärksammat förut; kapitel 3 vers 18.

Så kära medsystrar och medbröder i Kristus, detta är vi!

Herren är Anden, och där Anden är, där är frihet. Och vi alla som med avtäckt* ansikte skådar Herrens härlighet som i en spegel, vi förvandlas till en och samma bild, från härlighet till härlighet. Det sker genom Herren, Anden.
Vers 17&18

20130515-144046.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: