Putte i blåbärskogen

Putte Walldén har nu gjort premiär i som blåbärsplockare. Inte helt enkelt att ha med sig en 15 månaders och samtidigt få ihop några bär, men med rätt sorts eget blåbärsris i närheten och visuell kontakt med plockande förälder gick det bra. Vi återkommer med eventuell snöskottning, lövräfsande (egen räfsa har han, men vi får se hur det är med viljan och förmågan) med mera, gräsklippningen är roligast med någon i handen, så det är svårt att göra samtidigt (hans plastklippare gör nämligen inte gräset särskilt mycket kortare.

Johannes i plockartagen, andra i rensartagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: