En bortglömd blogg om bön, och en miljövänlig ljusstake.

Min käre make är betydligt flitigare bloggare än jag för tillfället, det har nog ingen som följer vår blogg missat. Det beror nog inte på att han sitter mer framför datorn än jag (tyvärr), inte heller beror det på att jag saknar saker jag vill dela med mig av…
Till exempel hade jag tänkt blogga om det fantastiska bönerummet som fanns i S:t Mikaelsgården (Svenska kyrkan i Lyckseles församlingshem) för någon tid sedan. Om den frid och den gudsnärvaro som blir så påtaglig i ett rum där människor har bett utan avbrott i flera dagar. Människor från olika kyrkor, i olika åldrar, med olika önskningar, behov, problem och förhoppningar. Vår lilla familj fick förmånen att tillbringa en stund i det bönerummet och i all enkelhet var det så otroligt bra. Läs mer om konceptet på: http://www.tjugofyrasju.be/ och besök ett bönerum nära dig :-)

Ja, det hade jag tänkt blogga om… och nu blev det gjort!

För övrigt har vi nu en mycket energisnål adventsljusstake. Jag köpte nya moderna LED-lampor i lördags, som inte fungerar. Så nu är den släckt. Riktigt SÅ strömsparande hade jag inte tänkt mig att den skulle vara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: