Stilltje

Allt medan världen ständigt snurrar vidare och orkaner av stora händelser som svält i Afrika, omvälvningar i Mellanöstern och osäkerhet i arabvärlden så är det kav lugnt på Livet, Gud och allting, för livet är inte så lugnt på andra sidan datorskärmen. Här försöker vi hinna med både kärleken till varandra och till Johannes och samtidigt arbeta och klara av att bli med hus.

Stort och spännande är det alltihop, och rätt så bra går det. Ibland hinner vi till och med vara sociala med andra än oss tre. Husägande och görande som kommer därav får vi allt som oftast hjälp med, tack för det! Men hjälpen kan skapa nya frågor, som nu när snickarkollegan tyckte att vi skulle förbereda nästa projekt genom att köpa hem sockelskruv, hjärnan, invand på kyrkotänkande, funderade på vad han sa: ”sockenskruv”? undras just om det är bättre än ett fungerande kyrkoråd för att hålla ihop församlingar på dekis?

Rimligt att tänka sig är att inläggsfrekvensen under en tid framöver inskränker sig till ett par, tre, fyra stycken i månaden, men hav förtröstan, läs Romarbrevet (enligt Luther något man bör göra varje dag) och invänta nyheter!

Tills dess rekommenderas Pär Parbrings tankar om familj och bloggande.

Lev och må!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: