Johannes mor- och farföräldrar

I veckan har vi haft besök av Johannes äldre släktingar och dessförinnan var vi i Norrköping och träffade andra släktingar. En trevlig tid och en fin avrundning av min ledighet för denna gång. Nu närmar sig arbetet och vardagen, tur att vår Herre inte tar semester!

Själv han är mig alla dagar nära, för var särskild tid med särskild nåd. Varje dags bekymmer vill han bära, han som heter både Kraft och Råd. Morgondagens omsorg får jag spara, om än oviss syns min vandrings stig. ”Som din dag, så skall din kraft ock vara”, detta löfte gav han mig. (Lina Sandells Blott en dag, (Svenska Psalmboken nr. 249:3))

På väg hem mot morgondagen med NextJet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: