Pingst och Icas öppettider

Pingsthelgen, kyrkans födelse, då Anden började verka i Kristi kyrka. Ibland hoppas man på mer än vad vi ser, Isak skriver och visar gott på det!

Själv hoppas jag att vi tillsammans kan glädjas åt de gåvor som Anden vill ge oss och så kunna tjäna och berätta om Jesus för den mänsklighet som inte vet vad de goda nyheterna är för något. Kanske kan man ana något vad de som inte ännu kommit in i gemenskapen i stor utsträckning kommer att ägna sig åt under denna vackra varma pingsthelg genom att studera vår lokala icabutiks öppettider?

Tyvärr gott om tid för att kurera ett stort alkoholintag?

Vi hoppas och tror att detta inte är orsaken utan att alla ska kunna få en förmiddag i solen på söndagen för att reflektera över Andens utgjutande?

 

2 svar

  1. ”…en förmiddag I KYRKAN”, menar ni väl? ;o)

    F.ö. är det ju en lite kul tanke att många kristna faktiskt skulle kunna ta ledigt på Annandag Pingst ”av religiösa skäl”… (men det förutsätter ju att man faktiskt brukat fira den dagen…)

    • Jo, det vore väl det bästa på många sätt!? Har aldrig tänk på det så där, kunde vara värt att prova! Vi hade uppe som förslag i det ekumeniska rådet att ha ekumenisk gudstjänst på eftermiddag/kväll just på annandag pingst, tycker också det är en god idé!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: