Tidsdillatation

Med en liten nytillkommen drygt två veckor gammal familjemedlem så kan det kännas som om man inte måste vara i närheten av ljusets hastighet för att uppleva tidsförskjutningar (sk. tidsdillatation enligt Einsteins teorier). Till exempel tillbringar vi nu mycket längre tid i sovrummet och sängen än förut, men umgänget med John Blund har trots det minskat. Kanske kan man säga att nätterna blivit långa? Fast egentligen upplever vi dem ofta som kortare än förut. Nytt och annorlunda har det i alla fall blivit.

På promenad med vår nytillkomne familjemedlem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: