Äntligen en predikan från 2011!

Jag har inte varit en så frekvent skribent på denna blogg under sista tiden, men nu blir det i alla fall en lite ändring på det. Den uppmärksamme har kunnat se att det har funnits en predikan upplagd från 2010 och ingen från 2011. Det beror inte på att jag inte har predikat, utan mer på glömska (typ…) av att lägga upp dessa på bloggen. Här kommer hur som helst en rykande färsk predikan från påskdagen i Björksele kyrka. Som vanligt är det ju så att den är skriven för att talas och inte för att läsas egentligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: