Den som har sett mig har sett Fadern

Jesus pekade inte på sig själv utan på sin Far och på det faktum att Gud också vill vara vår, din och min, Far. Fantastiskt! Jesus sade också att han hade kommit för att tjäna och ge sig själv till lösen. Han sade också att vi skulle följa honom.

Ibland möter man människor som tjänar och ibland kan man fyllas av hopp, så i dag rekommenderar jag ett besök i Etiopiens huvudstad, Addis Abeba, och de engagerade medarbetarna på Win Souls for God, Josse och Erika. Läs, stöd, be är väl vad man kan säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: