Walldéns underbara resa genom Sverige

Vi känner oss som Nils Holgerson två gånger om, vi har nämligen åkt en nätt liten turné från Lycksele till Skåne och lite allt möjligt däremellan. En riktig semester är när man får stanna och äta glass vid många bensinmackar, och många bensinmackar har det blivit. Glasskvoten fylldes  dock med råge i Söderköping på Smultronstället. Ett besök där har blivit sommartradition.
Snart följer vi vidare i Nils Holgerssons spår då det bär norrut. Det ska bli besök i Luleå och sedan släktträff i Övertorneå och en sväng på Pajala marknad. Och möjlighet till stopp vid fler bensinmackar :-)

Glass i stora lass i Söderköping!

Här var Nils Holgersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: