Aktuellt med Gaza, Ohlson-Wallin med mera

Ibland blir man tagen av hur världen ser ut, det kan gälla tillgång på vatten och god hygien, ibland kan det handla om andra saker. Gårdagens aktuellt gjorde mig ledsen, jag fick känslan av att vilja skrika och den stora frågan jag ställde mig var: Varför? Varför sker sker som det sker?

Jag såg inte det goda i det som rapporterades, vem blev hjälpt? Vilken av ”dessa mina minsta” fick det ett uns bättre? Jag hoppas dock att vi människor, oavsett var vi bor, kan försöka leva som bröder och systrar, men jag är lite tveksam till om någondera sidan lyckades föra oss närmare detta?

Om man nu har kommit igenom Israel och Gaza delen av Aktuellt så kan man fortsätta med Elisabeth Ohlson-Wallin. Jag tror att jag bara gråter lite i stillhet, likadant här som med ”Ship to Gaza” så ser jag inte att enbart de ömmande skälen bakom det som sker.

En bra sak var i alla fall forskningen kring ADHD, det är bra att vi vet mer och mer om det som drabbar människan och som hindrar oss från goda liv.

Välsignelser till oss alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: