Allt är inte frid och fröjd

En uppdatering av webbläsare möjliggjorde inte bilduppdateringar, kanske är det en dålig uppkoppling som hindrar oss?

Inte heller går det att skriva inlägg sedan en tid. Är nu i Lycksele, kanske går det bättre då?

Jag sitter just och lyssnar på en debatt mellan John Lennox och Richard Dawkins. Om man funderar på vad Dawkins säger ungefär 8 minuter, han säger att det ser ut som om universum är designat och att det inte är intellektuellt dumt att se det så, dock gör han inte det själv. Personligen söker jag fortsättningen på debatten, om inte Dawkins kommer på något riktigt briljant så har han snärjt in sig i ett argument likt: Det kan inte vara så att universum är designat för det kan inte vara så att universum är designat eftersom universum inte är designat. Nå i väntan på att hitta fortsättningen så får jag glädja mig åt fyra lediga dagar i rad, välbehövligt! Snart kommer också bönegruppen, det blir bra! Och nu tar vi lunch, jag och Anna-Sara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: