Glädjen i att svänga förbi Max

Efter en lång arbetsdag och en buss som gick 21:20, istället för 21 :-(   landade jag i Skellefteås ”snökaos” (ok, egentligen bara oplogade vägar). Jag var tvungen att leda cykeln, och slängde en trängtande blick åt Maxrestaurangens håll när jag gick förbi. Påminde mig själv om att jag bara fått ett lagat mål mat idag… och tänkte ”nej, jag kan äta hemma”, men så svängde jag ändå in. Låste cykeln och klev in på Max. Åh, så ljuvlig hamburgare! En original junior! Så fantastisk vardagslyx (om man kan säga så på en söndag) att efter en lång dag på jobbet få landa med en hamburgare på Max :-)

3 svar

  1. Fast man fastar ju inte på söndagar ;-)

  2. Så här i fastetider borde det väl bli en fiskburgare…
    Allt gott från ett iskallt östersund!
    /J

  3. bra gjort, så härligt när det känns sådär lyxigt! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: