Musiktävling över generationsgränserna

Jag är för tillfället i Skellefteå och arbetar. Jag sitter just och funderar på en musiktävling till torsdagens ungdomsgrupp. Det blir en slags blandning av ”Så ska det låta” och ”Sing a long”. Ett problem har dock uppstått, de flesta av våra ungdomar är under 20 vilket innebär att de inte alls lyssnar på samma musik som jag gör. Det gäller att balansera här mellan klassiker som man bör/kan känna till och modern musik som jag inte känner till men väl tävlingsdeltagarna. Det braiga är väl att jag lär mig något nytt!

WordPress har inte varit sig själv på sistone så tävlingen har redan varit när du läser detta, det gick mycket bra och det var inte några jätteproblem med våra olika åldrar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: