50-åring i solen!

Det är inte varje dag man får möjlighet att fira en 50-åring, men i helgen kom den! I lördags var det nämligen dags att fira att min mamma blir 50-år. Temat var ”let the sunshine in”, mycket passande för helgens väder också. Söndagen förärades med en tur runt Luleå på den fina isvägen.

Kanske lyckas jag lägga upp några fina bilder från helgen, men just nu verkar det inte gå. Ni får föreställa er en vacker kvinna i varm orange tunika dansande 70-talsdisco (det är mamma), och så en strålande vacker dag, gnistrande snö och söndagslediga människor, och så Luleå i bakgrunden (där har ni vår promenad på isen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: