Bröllop

Under trettonhelgen var vi på bröllop i Älgarås kyrka. Snöigt och vackert och kära människor som knöt hymens band. Underbart! En liten glimt av detta följer:

2 svar

  1. Väldigt roligt och vackert blogginlägg det här tycker vi. Och vilken fin bild (har ni fler fina bilder?). Tiden går fort, det känns redan som minst ett halvår sedan den där underliga och fantastiska dagen som liksom inte riktigt känns som en del av det vanliga livet…

    • Vi har fler bilder, men i detta medium fann jag det bäst att inte, utan tillstånd, lägga upp bilder med människor på. Känns det som ni har fått ett vardagsliv nu eller känns det overkligt och drömmande? Kul att ni gillade detta, vi tyckte mycket om att få dela den stora dagen med er och så hoppas vi få dela även dagar efter denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: