Äntligen! (UPPDATERAD och KOMPLETTERAD)

Anna-Sara hävdar att Isaks korsutställning har varit uppe länge så det kanske bara är så att jag inte uppmärksammat den? Som plåster på såren kan jag, som (i alla fall av tradition) Volvo-människa, vidareförmedla en intressant krönika/artikel i Göteborgs-Posten rörande SAAB av Håkan Danielsson (en av fackbaserna på SAAB i Trollhättan).

Ursprungligt inlägg

För en ganska lång tid sedan visade Isak en utställning om kors, den var då tillgänglig bara på Facebook tror jag. Nu har den äntligen släppts lite mer fritt, tänk också på hur snygg och djup den skulle kunna vara ute i fria luften?

Isak du är en toppenkille, -fotograf och -skribent! Varsågoda och njuta, utmanas och glädjas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: