SAAB, nya tider och ont om tid

Det sker stora saker ibland. Igår blev det för hundaelfte gången klart att SAAB är räddat. Holländska Spyker köper SAAB, hur det går vet väl ingen, men jag hoppas att det går bra!

Själv har jag börjat ett vikariat i Lycksele församling, förhoppningen är att detta sedan ska leda till något mer, men som vanligt är inget klart innan det verkligen är färdigt (se bara på alla turer kring SAAB). Jag hoppas att vi ska kunna komma överens om något bra!

Att bloggen blivit så styvmoderligt behandlad beror förstås på den senaste tidens turbulens (inte på SAAB-området alltså, utan i livet här). Nu hoppas jag att det ska lugna sig lite och att energin nu ska kunna användas för att komma in i arbetet i Lycksele.

3 svar

  1. Tack för gratulationer och lyckönskningar! Många pingstvänner (vem vill förresten inte vara det? Vad vore kyrkan och vi utan Anden?) i Lycksele.
    Än så länge veckopendling, lite segt, men vi får väl se om det finns en fortsättning också!

    Det tycks som om Lappstockholm fortfarande förekommer, men inte mycket i staden är min bedömning.

    SAAB kändes spännande, man kan ju verkligen undra hur det går!?

  2. Jag tänkte just att ”ska han verkligen inte kommentera SAAB-köpet” Hoppas allt går bra i Lycksele. i min ungdom (läs 70-talet) gick staden under pseudonymen ”Lappstockholm” Jag tror att man menade det som något positivt.

  3. Jaha, då får man gratulera till tjänsten! Spännande. Som jag förstått det så är ju Pingstkyrkan för Lyckselebygden ungefär vad EFS är för Skelleftebygden. Blir det flytt nu för er båda, eller veckopendlar du? Gud välsignelse i den nya tjänsten, får jag ju önska också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: