Svininfluensevaccinering

Så har jag då sällat mig till de lätt hypokondriskas skara, denna vecka började nämligen allmänhetens fria åkning gällande influensavaccin, och jag hängde på. Efter att ha tagit vaccinet så får man en checklista för de vanligaste biverkningarna, men den kanske vanligaste biverkningen stod inte med: Detta att man får lite av alla biverkningarna, även de som drabbar 1 av 6 000 000 000.

En positiv sak var att det inte var lika läskigt att få nålen instucken i sig som det har varit att se när det skett på andra i olika TV-inslag, tycker jag. Om sju timmar ska jag dock spela squash, vi får se om detta är en lyckad uppladdning. I Uppsala spelade jag en gång beach-volleyboll några timmar efter att ha gett blod, det blev ingen av mina större matcher kan man säga.

En bloddrypande bild på det enorma bandaget får avsluta inlägget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: