Mitt i allt

Jag är, som Martin skrev tidigare, på kyrkomötet den här veckan. Det är roligt, påfrestande, lärorikt, tröttsamt, intressant och intensivt. Under förmiddagen beslutade vi i en mängd frågor, bland annat den mest uppmärksammade frågan det här året – den om vigsel och äktenskap. Efter debatten igår träffade jag CUFaren Stefan Lundkvist som hade följt delar av debatten. Hans kloka reflektioner hittar ni här.

Annars är det härligt att vara i Uppsala igen! Fast så mycket av själva Uppsala hinner jag väl egentligen inte uppleva. Det är universitetshsets väggar som blir mest betraktade, och det är förvisso ingen dålig syn. Ni som har varit inne i aulan vet vad jag talar om. Det är verkligen magnifikt!
Det är fascinerande hur annorlunda hösten är här i Uppsala mot för i Skellefteå.  Här är det FUKTIGT! Och väldigt vackert med alla STORA löv som gulnat på träden. Kanske ska jag ta en extra sväng förbi en stor fin lövhög ikväll på väg hem till hotellet… :-)

Ett svar

  1. Tack för uppskattningen!

    Jag har lyssnat på ditt första anförande nu, mycket bra och klargörande. Debatten kommer ju med all säkerhet fortsätta, hoppas din röst kommer höras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: