Pandemi – året runt, världen runt

Vår kära lokaltidning, Norra Västerbotten, har sina sidor (självklart har den det, det är ju en tidning, men jag kunde inte komma på en lämpligare inledning). Idag tar både Ola Theander och en insändare upp samma sak som radioprogrammet Kaliber gjorde härförleden (länk till programmet): Alkohol är inte nyttigt, det är inte i det stora hela ens roligt (i alla fall inte om man räknar rolighet per krona, det är ett dyrt nöje för samhället och för många människor kostar det betydligt mer än vad som kan räknas i pengar).

Intressant och tänkvärt tycker jag, likaså denna DN-artikel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: