Mirakler

I mitt nya liv som bilpendlare har jag funnit en bra sak (det mest är ju dåligt med bilen, jag får inte röra på mig och det är dyrt och omiljövänligt). En sak som jag faktiskt har börjat att se fram emot då jag går mot garaget på morgnarna – radion! Jag har upptäckt hur fantastiskt trevligt det är att få del av saker som jag aldrig annars skulle ha ägnat en tanke, eller fördjupas i något som jag  funderat på länge. Mina favoritkanaler är P4 och P1, det låter kanske mossigt men jag är ganska mossig :-)
Igår kväll och i kväll när jag åkte hem från jobbet lyssnade jag på P1 och ett program om mirakler. I kväll fick vi möta en familj vars son varit nära att drunkna och som fått allvarliga skador på hjärnan men som blivit fullkomligt frisk igen! Kanske är barns hjärnor fantastiska på att reparera sig, kanske var det ett mirakel av Gud. För den som inte vill tro kan man alltid hitta någon mer eller mindre rimlig bortförklaring, men jag har mött allt för många berättelser om människor, som blivit helade från både allvarliga och mindre allvarliga sjukdomar, att jag varken kan eller vill bortförklara.

För den som vill läsa mer om mirakler rekommenderas ”Mirakler – möten mellan himmel och jord” av Niels Christian Hvidt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: