Svenska kyrkan har en framtid

Har Svenska kyrkan någon framtid?

Jag är övertygad om att Svenska kyrkan behövs och kommer att behövas också i framtiden! Svenska kyrkan behövs för oss människor i glädje och sorg, i vardag och fest. En plats där vi alla får växa som människor och komma närmare Gud och varandra. Därför ställer jag också upp i kyrkovalet den 20/9 2009.

Jag tror på en kyrka nära Dig. En kyrka där vi alla är viktiga och behövs med våra gåvor, våra behov och vår delaktighet. En kyrka som inte bara är en avgränsad del av livet, utan erbjuder oss alla att verkligen leva Livet! För den kyrkan hoppas jag att du vill lägga din röst 20:e september.

Gör din röst hörd!

Anna-Sara Walldén, Centerpartiet

Kandidat till Svenska kyrkans kyrkomöte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: