Inför vansbrosimmningen

Inför vansbrosimmningen (start på söndag klockan elva, det blir lite sport att hinna från gudstjänsten på Tuvagården i tid, också den börjar klockan elva) så har vi idag tränat simning över Viktoriabron, som ni märker har vi lite kvar att lära inför Vansbro ity då gäller det väl inte att ta sig över en bro snarare förbi/under/i vattnet och det gäller inte simgång utan ren simning i tre kilometer.

Vad jag med ovanstående försöker säga är inte att vi satsar på en svensk klassiker, utan att det regnar något vansimmig … förlåt vansinnigt.

Vi har en lite paus i sommarvärmen, den värme som vi njöt av i fulla drag tisdagen förra veckan då vi var på Hemsöborna på Nordanå, en fantastiskt trevlig och varm afton!

Ett smakprov ifrån kvällen att njuta av i väntan på svåger och sambo (de kommer imorgon):

Vackert väder och än vackrare fru

Vackert väder och än vackrare fru

Nödvändigt för att kunna njuta av aftonen i Strindbergs anda

Nödvändigt för att kunna njuta av aftonen i Strindbergs anda

2 svar

 1. Hej!
  Vi såg hemsöborna igår, och som ni märkte så regnade det kopiöst. Heder åt skådespelarna, som fortsatta nästan som inget hade hänt. Vi var blöta när vi kom hem, men nöjda efter en bra teater! Hoppas att ni får en bra semestertripp!
  Kram!
  //elin

  • Vi funderade faktiskt på vad som skulle hände om det regnade, men svaret gav du: De fortsatte alltså! Kul att ni uppskattade den!
   Tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: