Vårt dop

Det har varit ett tag sedan jag predikade på en söndag. De predikningar som jag hållit sedan dess är nästan alla författade för hand direkt på papper, och de som sett min handstil vet att det inte skulle göra någon annan än en inbiten grafolog glad om de lades ut på bloggen, eller så har de hållits utan manus.

Denna söndag, med firningsämnet ”Vårt dop”, var det dock dags.

Denna gång tänkte jag både lägga upp predikan som en pdf-fil och som vanligt under Martins predikningar. Så nu ber jag en stilla bön att detta med pdf ska fungera.

3 svar

  1. Alldeles utmärkt! :-)

  2. Pdf fungerade faktiskt. Kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: