Bön, hjärtats samtal med Gud

Dagen.se fann jag en tänkvärd serie om vår relation med Gud och hur avspänt detta oerhörda är: Att Gud som har skapat allt, som har all makt i himlen och på jorden, samtidigt är mig närmare än mitt eget hjärta och till skillnad från mig själv älskar mig hela tiden.

Och dessutom är min bror och vän och som vill umgås med mig och som är med mig alla dagar till idens slut.

Dagen att be 633797107859902500_kristian_

Gud är god!

PS. Fler serier med ”Kristian” finns på www.kristiansvensson.be DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: