Nationaldagen

Jag är nog mycket mer norrbottning/västerbottning (eller kanske norrlänning) än jag känner mig svensk. Nationaldagen är således inget som gör mig varken glad eller upprörd. Det kan nog vara bra för ett land att fira sin nationaldag och särskilt att fira att vi har fått leva i fred i tvåhundra år! Men, som sagt, mig personligen berör den inte så mycket. Det som däremot berör är när rasistiska grupper försöker kidnappa Sverige och ex. svenska flaggan och göra Sverige till ett fattigare land, både kurturellt och relationellt – då blir jag upprörd!
Sverige är på många sätt ett fantastiskt land, och vi både behöver och rymmer nya svenskar som flyttar hit från andra länder! Alla lika – Alla olika

Jag svängde förbi nationaldagsfirandet i Bonnstan på vägen hem från jobbet

Jag svängde förbi nationaldagsfirandet i Bonnstan på vägen hem från jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: