Till himlen, ja eller till Skellefteå…

Glad Kristi himmelfärdsdag på er!
Idag firar vi att Jesus, efter att ha uppstått och därefter vandrat omkring på jorden, for till himlen. Det gjorde jag idag i Sankt Olovs kyrka (Martins ”hemkyrka”). Vår vän Daniel, som gör sin sista prästpraktik i St. Olovs församling, predikade och Martin ledde oss i nattvardsfirandet. Jag hade tänkt ta en bild på dem i deras fina vita kläder, men han inte. Istället får ni en bild efteråt med altartavlan i bakgrunden.
På bilden ser ni också vår kära vän Henrik Persson (pastorsadjunkt i Umeå) som kommit till staan för EFS årskonferens som inleds idag! Har du vägarna förbi Skellefteå rekommenderas ett besök på den. Sikta på Sankt Olovs kyrka och följ strömmen av människor med nyckelband runt halsen så hittar du rätt (till Expolaris).

Efter gudstjänst

2 svar

  1. Roligt att få se ett helg gäng med J-lundsrelaterat folk på samma plats ute i ”verkligheten”. :-) Hälsa gärna till Daniel (tidigare med i samma bönegrupp som jag) och Henrik.
    Allt gott!
    Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: