Världen som nu föds på nytt…

Påsken är ett säkert vårtecken, både i yttre och inre bemärkelse. Hela världen föds på nytt, snart slår träd och blommor ut efter vinterns ”död”. Men vi föds också på nytt, av solens strålar och av Jesu uppståndelses kraft. Ett annat vårtecken är glassnyheterna! Som den glassälskare jag är tycker jag en av de bästa sakerna med våren och sommaren är alla glassar man får äta!
Idag åt vi vårens första glass – utomhus (glass till efterrätt hemma har det blivit hela vintern). Jag provade en av GBs nyheter – Magnum Temptation (äh, choklad är ingen frestelse i ordets rätta bemärkelse) Chocolate, en lyxig glass med vit och mörk choklad samt browniebitar. Riktigt mastig och god! En väldigt onödig förpackning däremot! En liten låda – kändes i och för sig ganska lyxigt – men till vilken nytta?
Jag blev hur som helst väldigt fascinerad av denna låda, så jag tog med den hem till allmänt beskådande…

lyxförpackning...

lyxförpackning...

2 svar

  1. Jaha, spännande! Hur då?

  2. Idag talade prästen i löten, löthen?.. i den där kyrkan i alla fall också om glass (=

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: