Snöns förrådshus

I Jobs bok frågar Gud Job ifall han har varit vid snöns och haglets förrådshus (Job 38:22). I sammanhanget gör han det för att säga till Job att han inte vet allt eller förstår allt. Detta är ju en god påminnelse om våra begränsningar som människor och om Guds möjligheter och obegränsning.

Men i dag så undrade jag ändå stilla var snöns förrådshus ligger, jag börjar bli lite nyfiken på hur mycket som ryms där. Från igår kväll och till tidig förmiddag idag så har det snöat. Det vore väl inte så konstigt om det bara var den snön som kom, det är ju trots allt april och sedvanligt aprilväder kan ju både innehåll sol och snö, men vad som är konstigt är att denna rika snömängd ska fogas till all snö som redan kommit (och den snö som föll ifjol). Skellefteå har haft den mest snörika vintern på många decennier.

Det är riktigt roligt att få uppleva detta, jag gillar snö! Återkommer dock i juni ifall det fortfarande inte smält bort då, då låter det nog lite annorlunda ifrån mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: