Squash

Squash är både en sorts grönsak och en sport. Idag har jag avnjutit den sistnämnda formen, dock utan allt för mycket form från min sida. 2-3 i game till min motståndare. Kul dock att vara igång med serien (i Skellefteå kan man spela månadsstegar på Hälsostudion). Vid sammanräkningen räknas varje game hävdas det så det var ju bra att jag vann två då.

Men det viktigaste är ju inte att vinna utan att kämpa väl?

Vet inte hur det är med andra, men jag har då svårt att riktigt ta ut mig om jag inte får jaga poäng. Vet inte varför det är så. Innan syndafallet kunde man säkert spela squash utan att man promt var tvungen att vinna, nu får man försöka vinna och förlora på ett snyggt sätt utan att ”missbruka Herren din Guds namn”, medelst svärord, vrede etc.

Nu är det matdags, inte squash, men väl spenatsoppa och mycket smaskigt bröd till.

2 svar

  1. Squash är sjukt kul!

    • Absolut! Tyvärr är det ett uppehåll på obestämd längd för denna sport i mitt liv, vi är nyflyttade till Lycksele. En mycket trevlig stad som har det mesta man behöver (exempelvis beachvolleyplaner), men tyvärr ingen squashhall. Lycka till i spelandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: