Att se saker på nytt sätt

Ibland kan samma sak på ett nytt sätt öppna ögonen och fördjupa. Det hände mig här om dagen då vi sjöng en (för mig) känd lovsång. På svenska börjar den ”Du som är törstig…” Det är en bra sång, och i tisdags sjöng vi den på engelska, vilket jag aldrig gjort förut. Jag tyckte att den engelska texten var så bra så jag vill dela den med er:

All who are thirsty
All who are weak
Come to the fountain
Dip your heart in the stream of life
Let the pain and the sorrow
Be washed away
In the waves of His mercy
As deep cries out to deep…

Vineyard Songs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: