Bloggpappa

Under loppet av en vecka har jag haft förmånen att vara hemma i Luleå två gånger, vilket inte har till vanligheterna. Under vårt pastorsadjunktsår åker vi till Luleå ungefär en gång i månaden för grupphandledning, vilket var anledningen till det första besöket i Luleå. Det andra besöket hade mer angenäma orsaker (även om grupphandleningen också är mycket bra!). Mina föräldrar fyller nämligen år med ungefär en veckan mellanrum och de passade på att fira med en gemensam födelsedagsmiddag. Tyvärr har jag inga fotobevis från denna trevliga tillställning, men däremot på min bloggande pappa i köket i Luleå.

bloggpappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: