Biskop Martin Lind

Det må vara den förlåtet som trodde att denna rubrik skulle följas av en suck över något som kommit över biskopens mun och ut i media, jag är inte alltid på samma linje som biskop Martin i många teologiska frågor eller frågor som rör kyrkan, men denna gång skulle jag vilja uppmärksamma alla och en var på några av biskopens tankar på Svenska kyrkans hemsida.*

Han skriver om framtiden och att all kunskap vi har om Gud är från historien, men att Gud möter mig på min ”framtidssida”.

Han skriver att: ”Om framtiden vet jag ingenting, ingenting annat än att jag ska dö.” Men att ”Gud kommer till mig på min tunnaste sida, min sköraste sida, den där jag tänker att jag lättast kan gå sönder

* Om du läser detta via bloggen på Kyrkpressen.fi så är adressen <http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?di=201179#&gt;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: