Jokkmokks marknad

Just återkommen till värmen (bara runt tio minusgrader), men inte hemkommen. Är i Luleå hos svärföräldrarna och hälften av svågrarna. Har just gjort något som jag länge velat göra, besökt Jokkmokks vintermarknad. Det var en härlig upplevelse, gott om snö, mat och trevliga människor. Jag bodde hos en kollega och vän, jag träffade min före detta kombo med fru och hela klanen jag bodde hos då jag gjorde praktik sommaren 2005.

Helt enkelt en helt galen och underbar helg!

Jag tänkte, på väg till mitt boende efter kyrkan i söndags, när jag gick och svettades i de nitton minusgraderna: ”Så här är det man ska bo! Det här är på riktigt!”

Så vi får väl se, Anna-Sara har i bekantskapskretsen orsakat rabalder rörande framtiden i Stensele-Vilhelmina församling, jag får väl orsaka rabalder med denna lappländska längtan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: